Твърденията на САЩ, че Русия се готви да нахлуе в

...
Твърденията на САЩ, че Русия се готви да нахлуе в
Коментари Харесай

Кремъл: Путин предпочита Русия и Западът спокойно да обсъдят ситуацията

Твърденията на Съединени американски щати, че Русия се готви да нахлуе в Украйна, са безпочвена нервност, сподели представителят на Кремъл Дмитрий Песков.

„Владимир Путин би предпочел Русия и Западът умерено да обсъдят опасенията си и не желае да вижда „информационни кампании“, които в допълнение ескалират напрежението“, съобщи на брифинг Дмитрий Песков.

Във вторник Москва разгласи, че изтегля част от военните си, които бяха струпани край границата с Украйна, заяви BBC, като цитира съветския организация Интерфакс.

Руската федерация продължава да твърди, че дейностите са единствено част от обучение. Този ход може да понижи напрежението сред Русия и Запада, откакто скупчването на съветски войски до украинските граници породи опасения от допустимо навлизане.

По-рано Русия предизвести, че ще „ реагира “, в случай че съветски жители стартират да бъдат убивани където и да било, в това число в украинския размирен район Донбас.

Подкрепяните от Москва бунтовници настояват, че държавното управление в Киев приготвя атака против тях, до момента в който Украйна споделя, че Русия, която е събрала над 100 000 бойци наоколо до украинските граници, възнамерява да нахлуе в съседката си.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР