Твърденията на принц Андрю, че не е могъл да прави

...
Твърденията на принц Андрю, че не е могъл да прави
Коментари Харесай

BBC почти изряза сцена от интервюто на принц Андрю, за да избегне „осмиването“ на Дюк, казва водещият

Твърденията на принц Андрю, че не е могъл да прави секс с Вирджиния Джуфре, тъй като е бил в Pizza Express, съвсем не бяха включени в неговите изявление за автомобилна злополука - с цел да го избави от насмешки.

По време на скандалното изявление на херцога на Йорк с водещата на Newsnight Емили Мейтлис през 2019 година той беше запитан за среща, която тя твърди, че се е случила на 10 март 2001 година Нацията беше изумена, когато декларираното му оправдание беше, че е в основания в Уокинг ресторант, за който той твърди, че „ необичайно си спомня “.

Г-жа Мейтлис сподели в подкаста Desperately Seeking Wisdom със сър Крейг Оливър, че принцът е настоял изказванието да бъде добавено към изявлението, откакто камерите към този момент са завършили валцуване. Тя добави, че първият й инстинкт беше да не го включва, защото изглеждаше прекомерно неуместно.

Тя сподели: „ Казах му: „ Има ли нещо, което не си имал опция да кажеш? “ Той сподели „ О, в действителност не ти дадох алибито си. “ И той ни описа за това с Pizza Express. Ние ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР