Твърденията на президента Радев, че държавата е неспособна да управлява

...
Твърденията на президента Радев, че държавата е неспособна да управлява
Коментари Харесай

ПП-ДБ: Твърденията на Радев, че държавата е неспособна да управлява пристанище Росенец, граничат с доброволен отказ от суверенитет


Твърденията на президента Радев, че страната е неспособна да ръководи точно пристанище Росенец, граничат с непринуден отвод от суверенитет и уронва доверието в държавните институции. Това се споделя в позиция на ПП-ДБ във връзка решението на президента Румен Радев да сезира Конституционния съд поради прекратяването на концесията на терминал " Росенец ". 

Според ПП-ДБ българският интерес е основните пристанища да се оперират от страната, като всеки който желае да ги употребява, следва да заплаща такса, като риск за националната сигурност съставлява отдаването на стратегически пристанищни обекти на непознати частни компании, поради интернационалните наказания.

От ПП-ДБ припомнят още, че като член на Европейски Съюз България е длъжна да ползва ограниченията против режима на Путин, които включват възбрана за отдаване под концесия на стратегически национални запаси на лица, открити в Русия. 

" Именно служебното държавно управление, назначено от господин Радев, отхвърли да се съобрази с тези ограничения и без причини, скрито и експресно, остави в действие концесията в интерес на Лукойл макар европейските наказания “, се споделя в позицията на ПП-ДБ.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР