Твърденията на президента Радев, че държавата е неспособна да управлява

...
Твърденията на президента Радев, че държавата е неспособна да управлява
Коментари Харесай

ПП-ДБ: Твърденията на Радев за Росенец граничи с доброволен отказ от суверенитет

Твърденията на президента Радев, че страната е неспособна да ръководи точно пристанище " Росенец ", граничи с непринуден отвод от суверенитет. Българският интерес е основните пристанища да се оперират от страната, като всеки който желае да ги употребява, следва да заплаща такса. Това се споделя в позиция на " Продължаваме Промяната – Демократична България “ откакто Радев сезира Конституционния съд за прибързаното преустановяване на концесията на пристанище " Росенец ". В претекстовете си той показва, че решенията в региона на енергетиката постоянно би трябвало да почиват върху нуждата от надеждност и непрекъсваемост на доставките на първични материали и на гарантирането на налични цени за жителите и промишлеността. 

По мотив на следващите изказвания на президента Румен Радев, ориентирани към отбрана на ползи, разнообразни от българския народен интерес, и за всяване на боязън измежду популацията, ПП-ДБ напомнят на президента, че България е европейска парламентарна, а не президентска република.

" Българският интерес е основните пристанища да се оперират от страната, като всеки който желае да ги употребява, следва да заплаща такса. Риск за националната сигурност съставлява отдаването на стратегически пристанищни обекти на непознати частни компании, поради интернационалните наказания. Твърденията на президента Радев, че страната е неспособна да ръководи точно пристанище " Росенец ", граничи с непринуден отвод от суверенитет и уронва доверието в държавните институции, се показва в позицията на обединението.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР