Твърденията на ПП-ДБ, че ИТН са малкото ДПС и че

...
Твърденията на ПП-ДБ, че ИТН са малкото ДПС и че
Коментари Харесай

Проф. Чорбанов начерта експертен кабинет от всички партии без ПП-ДБ: Не се сещам някой от тях да е експерт в нещо

Твърденията на ПП-ДБ, че Има Такъв Народ са дребното Движение за права и свободи и че са изчегъртали ГЕРБ след избора на Рая Назарян е все едно да се интервюира евнух за демография, съобщи зам.-председателят на Народно събрание проф. Андрей Чорбанов от Има Такъв Народ по Нова телевизия.

„ За да проработи Народното събрание би трябвало да има ръководител на Народното събрание. Колкото до това тя да е претендент за длъжностен министър председател, то това е поради неуместните промени в конституцията, които ще се опитаме да  променим. Даваме си сметка, че има импровизации за какво сме подкрепили изборът на ръководител на Народно събрание, само че ще стане ясно тези дни и какво целим “, добави той.

„ Хората са недоволни, че Народното събрание не работи. Беше почтено да подкрепим всички. Но един от претендентите събра болшинства. Какво ще създадем в бъдеще, ще видите. Бяхме съответни, Трифонов го изясни няколко път. В комплицираната конюнктура ние може да бъдем пресечна точка на обществото с този експертен кабинет “, разясни професорът.

„ Не сме имали срещи или диалози, с цел да подкрепим Назарян “, отсече той. Чорбанов добави, че те декларират искане за третия мандат за президентът да е наясно с тяхната поръчка.

„ Премиерът на едно експертно държавно управление ще бъде посочен от нас. Ще бъде диалогичен. Ние бяхме в едно държавно управление, където министър председателят не обединяваше, а разединяваше “, сподели той.  На въпрос дали биха се обърнали към Политическа партия, той съобщи: „ Не се сещам някой от тях да е специалист в нещо “.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР