Твърденията, че съвременните жени сме мъжки момичета - това е

...
Твърденията, че съвременните жени сме мъжки момичета - това е
Коментари Харесай

Представителките на тези зодии са с мъжки характер!

Твърденията, че актуалните дами сме мъжки девойки - това е повече от ясно. Не измежду всичките нас се отличават четири зодии, които имат в действителност извънредно мъжки темперамент. За доста от дамите не е удачно да ги наречеш " слабия пол ". И по какъв начин тъкмо да се решиш да го направиш, когато виждаш всекидневната им битка с проблемите и дилемите, вземате на доста сложни решения, и то го вършат по метод, не по-лош от самите мъже. Не им липсва нито увереност, нито воля. Напротив! От тези неща имат и то по доста.
Пред вас е превъзходната четворка мъжки девойки съгласно мнението на астролозите. Ето кои са те:
 Какъв грим ти подхожда съгласно зодията? Какъв грим ти подхожда съгласно зодията?
А... какво би станало, в случай че послушаме звездите? Сега ще ви поканим този път да потърсите препоръки от небесните тела. Запознахме се с прогн...
Овен
Както е посочила практиката, управителните действия във компании, предприятия и други такива по-често са заемани точно от дамите Овен. Лидерските качества са присъщи за тях, спортния дух, решителността и бързото взимане на решения. Овните са същински кариеристки и прибягват до всевъзможни способи, с цел да доближат върховете в работата си. Те не изпадат в суматоха, когато обстановката е сложна и оплетена, а реагират самоуверено и вярно на изникналите проблеми.
Обичат да разпореждат задания, да правят инспекции, да командват. Те са извънредно безкомпромисни, импулсивни и необикновено амбициозни. Способни са да влязат в спор с всеки мъж и да отстояват своята позиция до край. В връзките се стараят да са глава на фамилията и да преобладават. До такива дами мъжете доста постоянно се усещат дребни и комплексирани.
Дева
Жените Дева са проведени, подредени, индиферентни и невъзмутими. С такива качества са способни да засенчат всеки мъж. Те философски устоят на неприятностите и ударите на ориста и няма да се разплачат поради това. Просто вземат решение невъзмутимо проблемите един след различен. Тези дами са известни още с безумната си устойчивост.
 Меркантилна ли си съгласно зодията Меркантилна ли си съгласно зодията
Ще ви признаем нещо: дамите са капризни! Невероятно, само че факт! Вероятно доста от вас са съгласни с това изказване. Но има капризни дами,...
Девата може по майсторски метод да разпредели теоретичните си цели и в практиката и реализира главозамайващи се резултати, с каквото и да се захване. Умее вярно да възнамерява работата си за дълги интервали от време напред и съумява да извърши всичките сложени задания с лекост и без да се нуждае от помощта и поддръжката на различен. Понеже умеят cudesно да въздействат на подчинените си и имат извънредно добра организация, те постоянно заемат високи длъжности.
Водолей
На пръв взор дамите Водолей наподобяват в очите на близките раними и мекушави, само че те имат в своя темперамент значително качества на мъжете. Предприемчиви и съобразителни са, умеят в стресовите обстановки прелестно да владеят eмоциите си. Проблемите, които им се изправят те вземат решение с огромно успокоение, уравновесено и поредно. Вероятността да изпаднат в суматоха и оскъдна.
Водолеите имат колосална мощ на волята и мощна сила. С мъжете, дамите Водолей поддържат връзка " на една нога " и постоянно споделят това, което мислят. Предпочитат по-често да бъдат заобиколени от мъжки другарски кръг. Много постоянно са търсени за настоятелен препоръки и отзиви и постоянно съумяват да дадат скъпа и градивна информация.
Козирог
 Какво се крие зад понятието красива жена съгласно мъжете Какво се крие зад понятието " красива жена " съгласно мъжете
Женската хубост е непрекъснат обект на ентусиазъм и удивление. Жената би трябвало да е красива - това е стандарт, който в никакъв случай няма да се...
Тези дами са същински пример за устойчивост и самообладание. Те са предприемчиви и внимателни във всяко едно отношение.  Напредвайки към изпълняването на задачите си, Козирозите не се разпиляват и суетят. Дори най-сложната задача или проект не съставлява проблем за тях. Изключително разумни и методични в дейностите си. 
Това са дами, които в действителност могат да поемат отговорност. А стартират ли нещо, в никакъв случай няма да ги чуете да се оплакват и да мрънкат. На прословутата им устойчивост може да се завижда благородно. Козирозите извънредно рядко губят хладнокръвие и надзор. Много мощни и волеви дами, те могат да провокират удивление у всеки и постоянно са пример за подражателство.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР