Твърденията, че Джъстин Трюдо е син на Фидел Кастро са

...
Твърденията, че Джъстин Трюдо е син на Фидел Кастро са
Коментари Харесай

Трюдо не е син на Фидел Кастро

Твърденията, че Джъстин Трюдо е наследник на Фидел Кастро са погрешни. Това оповестиха, от администрацията на канадския министър председател, заяви „ Ню Йорк Таймс “.

От канадския кабинет акцентират, че родителите на Трюдо не са ходили в Куба преди той да навърши 4 години. Подчертава се, че и в Куба не са имали искания за възможна роднинска връзка.

Мълвата за канадския министър председател потегли след самоубийството на най-малкия наследник на Кастро. Заговори се, че той е оставил предсмъртно писмо. Смята се, че в него той назовава Трюдо полубрат.

Такива изказвания имаше и след гибелта на самия Кастро преди 2 години. Трюдо е роден в фамилията на някогашния министър председател Пиер Трюдо и неговата брачна половинка Маргарет. Неговата майка е била на 22 години, когато се омъжва за 51-годишния министър председател. Около нея постоянно е имало голям брой спекулации.

Все още няма кубинска медия, която да е удостоверила за съществуването на писмо. Канадските управляващи отхвърлят всички спекулации.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР