Твърдения за съвместно управление на с ГЕРБ и ДПС са

...
Твърдения за съвместно управление на с ГЕРБ и ДПС са
Коментари Харесай

Христо Проданов: Твърдения за съвместно управление на БСП с ГЕРБ и ДПС са внушения


" Твърдения за взаимно ръководство на с ГЕРБ и Движение за права и свободи са внушения. има ясна позиция и извършва това, което е обещавала преди избори. Вкарвали са ни в разнообразни обединения, само че тези прословути познавачи не са познавали до момента ".

Това сподели пред БНР Христо Проданов  Христо Проданов Христо Проданов е Магистър по Индустриален Мениджмън. Собственик и шеф на заведения за от.

Събеседникът на медията акцентира, че е рано да се приказва за управнически формати, в случай че дата за предварителни избори даже не е оповестена.

" Проектът " Левица " (инициативата " Обединена левица " - бел. БНР) има за цел да сплоти лявомислещи хора, само че в предишното тези хора са били част от и са били в основата на разделянето на лявото политическо пространство. Затова поръчката за обединяване на лявото е смущаваща. Не виждам капацитет тези хора да са трансформирали мисленето си. Те постоянно са защитавали персоналния си интерес, това няма нищо общо с обединяване на лявото пространство. Това е по-скоро път за разделяне на лявото ", сподели още той.

В предаването " Неделя 150 " Проданов добави, че е протегнала ръка към всички в Народното събрание: Идеята ни беше не да влезем и да стартираме да предпоставяме разграничителни червени линии. Прегледахме стратегиите на всички партии. Поставихме примерни въпроси, които сплотяват. Целта на лидерската среща беше да дойдат водачите и да кажат дали желаят да се направи някакво ръководство, спешно ръководство, което да одобри бюджета, значими закони. Очевидно няма единодушие за подобен вид ръководство, по тази причина няма какво да създадем, с изключение на да върнем незабавно мандата.

Местната политика е значима, по тази причина ще се отнесе извънредно съществено към локалните избори. Левицата ще издигне личен претендент за кмет на София, само че решението ще бъде взето от градската конференция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР