Твърдението на Риши Сунак, че министрите са изчистили“ натрупването на

...
Твърдението на Риши Сунак, че министрите са изчистили“ натрупването на
Коментари Харесай

Риши Сунак, разследван от надзорен орган за „неприкрита лъжа“ натрупване на убежище, беше изчистено

Твърдението на Риши Сунак, че министрите са „ изчистили “ натрупването на леговище, се проверява от формалната работа за наблюдаване на статистиката след обвинявания, че е „ гола неистина “.

Статистическият орган на Обединеното кралство изследва известието на държавното управление, че е изчистило „ наследени “ насъбрани заявки, откакто цифрите демонстрират, че повече от 4500 от тях към момента чакат в началото решение.

Близо 100 000 търсещи леговище към момента чакат в началото решение, макар хвалбите на торите, че са изчистили изоставането. Последните данни на Министерството на вътрешните работи демонстрират, че изоставането на Обединеното кралство възлиза на големите 98 599 в края на 2023 година – 16 пъти повече, в сравнение с когато консерваторите поеха властта, и по отношение на 91 076 през ноември.

Министърът на вътрешните работи Джеймс Клевърли също е изправен пред неуместни въпроси за повече от 17 000 души, изчезнали след отдръпване на молбите си. Той също по този начин беше заставен да признае, че служи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР