Твърдението, изразено днес от Иван Демерджиев в сутрешния блок на

...
Твърдението, изразено днес от Иван Демерджиев в сутрешния блок на
Коментари Харесай

Зам. главният секретар на МВР ще съди Иван Демерджиев за клевета

Твърдението, изразено през днешния ден от Иван Демерджиев в утринния блок на Би Ти Ви за изтекла оперативна информация, която замесва заместител основния секретар на Министерство на вътрешните работи в трафик на мигранти, не дава отговор на истината. " Това се споделя в позиция на вътрешното министерство, изпратена до медиите. В известието се показва още, че Димитър Кангалджиев ще търси правата си по правосъден ред.
Прочетете още
По-рано пред Би Ти Ви някогашният вътрешен и правосъден министър в служебните държавни управления на президента съобщи, че тази информация е притежание както на австрийската страна, по този начин и на всички европейски и български сътрудници. По думите му двама депутати от ГЕРБ, които са и някогашни вътрешни министри, " в този момент мълчат, а този човек, който беше на доста по-ниска позиция, сега е зам. основен секретар ".

На въпрос на водещите дали засяга Димитър Кангалджиев някогашният вътрешен министър съобщи: " Вашите сътрудници са се ориентирали добре. "

" Лично господин Иван Демерджиев в качеството си на министър на вътрешните работи е назначил Димитър Кангалджиев за титулярен заместник-директор на ГДБОП и го е наградил с Почетен знак на Министерство на вътрешните работи - III степен ", се показва още в известието на ведомството.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР