Твърдение:САЩ Президентът Джо Байдън веднъж каза, че не иска децата

...
Твърдение:САЩ Президентът Джо Байдън веднъж каза, че не иска децата
Коментари Харесай

Проверка на фактите: Предполагаем цитат на Байдън твърди, че той веднъж е казал, че не иска децата му да растат в „расова джунгла“. Ето фактите

Твърдение:

Съединени американски щати Президентът Джо Байдън един път сподели, че не желае децата му да порастват в „ расова джунгла “ във връзка с десегрегацията.

Оценка:

От години се популяризират изказвания, че Съединени американски щати Президентът Джо Байдън изрази боязън през 1977 година, че десегрегацията - в случай че не се извърши по " проведен " метод - може да докара до израстването на децата му в " расова джунгла напрегнато, повишено толкоз високо, че ще избухне в един миг ".

Цитатът е прецизен, както е докладвано. През 2020 година се свързахме с президентската акция на Байдън за коментар, само че не получихме отговор в точния момент за издание. Свързахме се с Белия дом през 2024 година, с цел да забележим още веднъж дали можем да получим коментар и ще актуализираме тази инспекция на обстоятелствата, в случай че получим отговор.

Намерихме изявления за хипотетичния откъс в обществени медийни платформи като X (по-рано прочут като Twitter) и Reddit. Също по този начин получихме поща от читатели за това през 2020 година, когато за първи път отразихме прекомерно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР