Твърдение:По време на реч на CPAC 2024 бившият президент Доналд

...
Твърдение:По време на реч на CPAC 2024 бившият президент Доналд
Коментари Харесай

Проверка на фактите: Предполага се, че Тръмп е наричал съпругата си Мелания „Мерцедес“ по време на речта на CPAC. Ето какво всъщност се случи

Твърдение:

По време на тирада на CPAC 2024 някогашният президент Доналд Тръмп назова брачната половинка си Мелания с името Мерцедес.

Рейтинг:

На 24 февруари 2024 година някогашният президент Доналд Тръмп се обърна към Conservative Political Action Conference (CPAC), авторитетна среща на американски консерватори, които понастоящем са съгласни с Тръмп.

Част от тази тирада стана вирусна, тъй като беше изтълкувана като доказателство, че Тръмп е наричал брачната половинка си Мелания „ Мерцедес “. Това изказване даже доближи до малкия екран късно вечерта, когато беше включено в сегмент на 26 февруари 2024 година в „ Късна нощ със Сет Майерс “:

Тези изказвания са погрешни, тъй като пропущат явен подтекст, показващ, че някогашният президент имаше поради Mercedes Schlapp. Сред другите връзки, Шлап е служил в администрацията на Тръмп като шеф на стратегическите връзки в Белия дом.

Американският закостенял съюз, който ръководи CPAC, се ръководи от нейния брачен партньор Мат Шлап. В началото на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР