Твърде вероятно е следващите покупки на футболисти в Левски да

...
Твърде вероятно е следващите покупки на футболисти в Левски да
Коментари Харесай

Ново 20: Левски ще пазарува чак през зимата

Твърде евентуално е идващите покупки на футболисти в Левски да бъдат отсрочени за зимния трансферен прозорец. На „ Герена” имат опасения да не се получат неточности в изискването на блян към непремени покупко-продажби, написа „ Тема спорт”.

Притиснати от обстановката, спортните хора в клуба може да попълнят съблекалнята с футболисти със съмнителни качества. Шефовете на клуба са обърнали внимание на шефовете и скаутите, че няма да бъдат изключително щастливи, в случай че отново се появи футболист, който не е подготвен за титуляр.

Идеята е да бъде изработен по-сериозен разбор на наличните играчи, на проблематичните постове и цяла есен евентуалните зимни попълнения да бъдат гледани доста деликатно. Финансови параметри за бъдещи покупко-продажби към момента не са обсъждани в Левски, откакто се осъществя продажбата на Давиде Мариани за над 1,4 млн. евро. Ако бъдат открити положителни и потвърдени играчи, може да тръгне да се харчи, продължава изданието.

Наставникът Петър Хубчев има упоритост тимът му да бъде заздравен в отбрана и халфовата линия. Специалистът желае да бъдат привлечени един централен и един краен бранител, както и разиграващ халф, който на процедура да размени Мариани.

Летният трансферен пазар в България затваря на 5-и септември, а до тогава в Левски може да дебаркира единствено още един нов състезател, в случай че изобщо дойде подобен с качества.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР