Твърде вероятно е да внесем вот на недоверие към правителството

...
Твърде вероятно е да внесем вот на недоверие към правителството
Коментари Харесай

Костадинов: Твърде вероятно е Възраждане да внесе вот на недоверие

" Твърде евентуално е да внесем избор на съмнение към държавното управление поради визитата на военния министър на Съединени американски щати, който пристигна непоканен. Това е национално изменничество ".

Това съобщи за " Твоят ден " водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

Според него ГЕРБ най-сетне поддържа " Възраждане " във връзка с претенции предварителен избор. " Видя се, че за тях цялата обстановка в страната се преглежда само през призмата на отношението на властта към техния водач ", счита той. И добавя, че намесата на персонални връзки в политиката не е нещо положително и не води до положително.

" ГЕРБ приказват за принуда, само че практикуваха безредица години наред. Те имат много пресечни точки с властта, тя даже е новият ГЕРБ - имат идентичен нрав. Коалицията сега е четворен ГЕРБ, това демонстрира и общата им позиция за Украйна ", уточни водачът на " Възраждане ".

По думите му партията ще поддържа правосъдната промяна, само че ще държи и импортираните от тях ограничения да бъдат прегледани. Относно кандидатурите за началник на Българска народна банка Костадинов акцентира, че няма да се гласоподава за персони, а за стратегии на ръководство.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР