Твърде вероятно е БНБ да бъде причината за разпад на

...
Твърде вероятно е БНБ да бъде причината за разпад на
Коментари Харесай

Лидерът на Възраждане: БНБ може да бъде причината за разпад на коалицията

" Твърде евентуално е Българска народна банка да бъде повода за разпад на обединението, предвид на взаимните нападки, които видяхме последните две седмици, които минаха границите на естественото политическо съдружно съгласие ", съобщи в  " Денят стартира "  лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

По думите му за " Възраждане " е значимо не коя персона ще оглави Българската национална банка, а какви политики ще следва.

" Партиите ненапълно се приготвят за избори. От Българска социалистическа партия желаят да върнат хартиеното гласоподаване, считат да го предложат, употребявайки неразбирателството в обединението. Манипулациите с това не престават. Ще предложим да има посланичество както в ЦИК, по този начин и в РИК, по този начин и в секционните изборни комисии на цивилен организации - половината да бъдат от партиите, а другата половина от гражданските организации ", добави Костадин Костадинов.

Той разясни, че България дава разнопосочни сигнали към Република Северна Македония, споделят едно в чужбина, а друго в България.

" Ако има една тематика, по която българското общество е обединено и единно на 100%, това е тематиката за Република Северна Македония ", съобщи Костадин Костадинов.

Според него България би трябвало да има свои изтребители и това е трябвало да се случи от дълго време.

" Има тежка корупционна договорка, рекет, по отношение на изтребители F-16, не би трябвало да изкупува тези изтребители ", сподели още Костадин Костадинов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР