Твърде рано завъртяха името на Петър Илиев, макар всичко казано

...
Твърде рано завъртяха името на Петър Илиев, макар всичко казано
Коментари Харесай

Герджиков: Надявам се правителството да изкара поне година

Твърде рано завъртяха името на Петър Илиев, въпреки всичко казано за него да беше изцяло несправедливо. Каквото било, било, той доста бързо слезе от политическата сцена. Имаме потребност от държавно управление, което да остане най-малко година-година и половина, тъй като никой няма потребност от избори в идващите месеци.

Това сподели в ефира на bTV проф. Огнян Герджиков.
 Проф. Огнян Герджиков: Слави Трифонов реди всичко и прилича Борисов Проф. Огнян Герджиков: Слави Трифонов реди всичко и прилича Борисов
" Слави Трифонов реди всичко, той не търпи непознато мнение и прилича профила на Бойко Борисов ". Това съобщи някогашният длъжностен министър председател проф...

Теоритично може да има държавно управление и без съглашение, само че няма да просъществува дълго – това демонстрира теорията, само че нека практиката ме опровергае.

Това, че новият министър председател е определен с ефирен кастинг, не е огромен недостатък. На пръв взор ми се стрива, че Николов има качества, гледайки неговата биография.

Смесената система – мажоритарни с пропорционални избори е по-разумна за избори, ще си остана съперник на чистата мажоритарна система, тъй като крие доста опасности.

Относно оценка на служебното държавно управление Герджиков сподели, че то е първокласен кабинет с извънредно мощни фигури. Би било прелестно в случай че някоя от главните основни фигури намерят място в идващия кабинет.
 Проф. Огнян Герджиков: Ерата на ГЕРБ за положително или за зло завърши Проф. Огнян Герджиков: Ерата на ГЕРБ за положително или за зло завърши
" Резултатът от изборите не е особена изненада, тъй като не се разграничава съществено от това, което беше преди три месеца. Истината е, че е...

Допускам нови избори наесен, само че все ми се коства, че няма да има нови избори в близка вероятност, уповавам се държавното управление да изкара най-малко една година, нека и повече, приключи проф. Герджиков.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР