Твърде рано е да се правят изводи. Първите дни след

...
Твърде рано е да се правят изводи. Първите дни след
Коментари Харесай

Експерт: Вече няма как да разберем мотивите на Чане за второто убийство

Твърде рано е да се вършат заключения. Първите дни след закононарушението са извънредно значимо. Оказа се, че в тези дни сред 10 и 14 той е бил там на самото място и се е укривал най-вероятно при неговия братовчед. Това съобщи пред bTV Славчо Велков, специалист по национална сигурност и някогашен народен представител, във връзка развръзката с търсения повече от 20 дни Стоян Зайков-Чане.

„ Анализът показваше, че той е някъде в региона и рано или късно ще огладнее “, уточни Велков.

Той напомни, че Зайков е разбивал вили, хранил се е, къпал се е и се е бръснал, гледал е вести. „ Имал е някакви планове из региона и не се е готвел за самоубийство. Евентуално, в случай че е имал още набелязани обекти, с които е имало неразчистени сметки “, допусна той.

„ Няма възможност да остане изяснено какви са били връзките сред дамата и неговия братовчед и него и неговия братовчед “, сподели Велков, визирайки убитата Милена Шишкова и братовчеда на Зайков Валентин Петров, при който най-вероятно той се е укривал няколко дни.

„ Той е имал практическата опция да напусне региона. Трудно ще се откри към този момент за какво той е останал. Трудно ще се открият и претекстовете му “, счита специалистът.

„ Без подозрение има пропуски, само че би трябвало да отдадем заслуженото на чиновниците на Министерство на вътрешните работи. Те работеха при степен на висока социална заплаха “, посочи Велков.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР