“Твърде рано е да се каже дали Иран е бил

...
“Твърде рано е да се каже дали Иран е бил
Коментари Харесай

Високопоставен американски служител: “Твърде рано” е да се твърди за пряка намеса на Иран в атаката срещу Израел

“Твърде рано ” е да се каже дали Иран е бил директно забъркан в офанзивата на Израел, съобщи почитан американски чиновник, съобщи CNN.

Съединени американски щати не могат да кажат дали Иран е играл директна роля в офанзивата против Израел, сподели почитан чиновник на администрацията в събота, макар че администрацията възнамерява да изследва въпроса.

„ Твърде рано е да се каже дали страната Иран е била директно забъркана “, сподели служителят. „ Ще ги разгледаме доста деликатно. “

Служителят добави, че няма безусловно никакво подозрение, че Хамас е финансиран, оборудван и въоръжен от Иран и акцентира, че Съединени американски щати ще продължат да подхващат дейности, с цел да държат Иран виновен.

„ Хамас е терористична група. Точка “, сподели служителят.

Що се отнася до милиардите долари, които бяха размразени в подмяна на американски арестувани лица по-рано тази година – които някои от критиците на президента Байдън погрешно споделиха, че са свързани с офанзивата против Израел – длъжностното лице повтори, че тези средства няма да бъдат налични от Иран. Те могат само да бъдат изразходвани за филантропични цели.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР