Твърде рано е да се говори за евентуална среща между

...
Твърде рано е да се говори за евентуална среща между
Коментари Харесай

Кремъл: Твърде рано е да се говори за евентуална среща между Путин и Зеленски

Твърде рано е да се приказва за възможна среща сред Владимир Путин и Владимир Зеленски, това съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков. Причината съгласно него - " те още няма да имат какво да прецизират, няма никакви съглашения ".

Песков отговори и на въпрос за опцията за преустановяване на огъня по време на договарянията: " Всяка пауза се употребява от националистите, с цел да се прегрупират и да нападат. Тя се употребява за продължение на офанзивите против съветските военни... Това се е случвало неведнъж и това усложнява процеса. "

За следващ път Кремъл упрекна Украйна и украинските военни че " не пуска хората на открито " и употребяват цивилно население като жив щит.

" Организират се филантропични коридори. И всички изказвания, че градовете са обградени и никой не е пуснат на открито, са безспорна неистина. Има филантропични коридори, които се обезпечават от нашите военни, само че хората не могат да излязат, тъй като същите националисти не ги пускат.

Киев нееднократно е заявявал, че хората не могат да излязат през някои филантропични коридори поради непрестанния обстрел. Освен това Москва неколкократно е предложила коридорни направления, водещи към Русия.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР