Твърде много факти по случая с д-р Иван Димитров са

...
Твърде много факти по случая с д-р Иван Димитров са
Коментари Харесай

Случаят д-р Иван Димиртов - неясни факти, гняв заради правосъдие в защита на престъпници

Твърде доста обстоятелства по случая с доктор Иван Димитров са незнайни и може да се окаже, че той е работил отвън рамките на неизбежната самозащита. Това съобщи основният редактор на " 168 часа " Слави Ангелов.
Ангелов уточни, че е било обикновено до момента прокуратурата да излезе с някаква информация какво е станало, само че това не се случи . Не се знае дали има запис на случилото се, дали лекарят е прострелял Георги Джевизов (Жоро Плъха) в жилището си или при гаража, заключи основният редактор на " 168 часа " пред Нова телевизия.
Според журналиста митингите по никакъв метод няма да повлияят на това, което ще се случи в съда. Той сподели и, че има спорна правосъдна процедура във връзка с самоотбраната. Проблемът е, че можеш да се защитиш единствено в случай че апаш влезе с щурм и с принуждение, а постоянно се случва по този начин, че се влиза безшумно, без звук , заключи Слави Ангелов. Той уверено сподели, че в случай че апаш си отвори с шперц да вземем за пример, това към този момент не е щурм съгласно съда и повтори, че има доста случаи, при които жертва се пази с огнестрелно оръжие, а против него нарушителят е с хладно оръжие или без оръжие. Не мога да схвана за какво би трябвало да търсим баланс, който пази насилника, а не жертвата , съобщи Ангелов. Той напомни и случай с служител на реда, който отива по сигнал за кражба и там хваща нарушител, като вади револвер и го предизвестява, само че обирджията потегля против него с секира и служителят на реда го прострелва смъртоносно. Следва дело, в началото за преднамерено ликвидиране, по-късно – за непредумишлено., прикани основният редактор на " 168 часа ", който чака, че този случай ще провокира смяна в закона.
Според Красимир Кънев от БХК българското законодателство дава повече права при отбрана от доста европейски законодателство: " Моят опит демонстрира, че в обстановки като тази обстоятелствата се обясняват на един относително късен стадий. Предлагам да изчакаме да мине време ".
По думите му пред bTV изходът от тази обстановка не е въоръжаване на хората и случайна приложимост на огнестрелно оръжие: " В България има задоволително, само че заради продължителна липса на промяна. В Дания, да вземем за пример има три пъти по-малко служители на реда, само че те са там, където би трябвало. У нас, като ги потърсите тях ги няма ".
Според представителя на " Обединени патриоти " Александър Сиди доктор Димитров е осъден два пъти за едно и също закононарушение: " Усещането за неправда е това, което прави разликата сред нас и другите нации ".
Кой е Жоро Плъха?
За случай с присъединяване на Плъха описа PR-ът на Милена Петрова. Тя била на посетители в къщата на вуйчо ѝ в Асеновград. Тогава Джевизов влиза през нощта в стаята, в която тя спи – на първия етаж, като открадва служебния телефон на Петрова и бижутата на леля ѝ. Всичко това се случва през 2010 година, а Плъха е хванат и е изправен на съд. За действието си Джевизов получава 4 години затвор, при първичен непоколебим тъмничен режим. " Ако доста ви харесва, идващият път ще е повече ", споделил съдията на Джевизов по думите на Петрова, която участвала на четенето на присъдата. Всъщност в тази нощ Джевизов обрал и още две къщи.
Граждански настроения
Да се потърсят тези с многото присъди и да им се постави гривна за надзор. Това изиска един от множеството протестиращи в Пловдив, които през вчерашния ден (5 март) извършиха центъра на града поради случая с доктор Иван Димитров. Днес, 6 март, в 17:30 часа изтича мярката му за неотклонение, която е за 72 часа.


Етикети:
Предишна Случайна вест Следваща ОЩЕ ОТ Крими  Мъж издъхна в колата си, търсейки място за паркиране Мъж издъхна в колата си, търсейки място за паркиране  Жената на убития апаш: Ако нахлуят в дома ми, ще ги прострелям в крайници Жената на убития апаш: Ако нахлуят в дома ми, ще ги прострелям в крайници  Защо експлицитен законов текст не оказва помощ на доктор, защитил фамилията и парцела си? Защо експлицитен законов текст не оказва помощ на доктор, защитил фамилията и парцела си?  Патрулка падна във Владайската река (СНИМКА) Патрулка падна във Владайската река (СНИМКА)  Куп побоища в Благоевградско през тази нощ Куп побоища в Благоевградско през тази нощ Интервю Още Кметът на Банско: Кауза при еколозите за парк " Пирин " ли? Тъпа непримиримост!
Георги Икономов е роден през 1968 година в Банско. Завършил е &b...
Смолян и още 9 града откриват хранителна банка за небогати Оцелял в Сирия съветски наемник: Съществуваме, с цел да може да отхвърлят Теодор Ушев: Изкуството би трябвало да има резултата на граната " Молотов " Миналото на Путин - ужасното детство ли го е трансформирало в нечовечен коментара 0 Коментара Кафене добави коментар добави коментар Име: Всички Мъж Жена Защита: Избери типаж  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Избери страст  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Стари аватари  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Вашият коментар Затвори Коментирай
Екипът на actualno.com ви благодари, че употребявате кирилица за вашите мнения. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и персонални нападки, или обиди на расова, полова, етническа или верска основа, той ще бъде заличен от модератора на уеб страницата.
Най-стари Най-нови Най- Най- НАЙ-СПОДЕЛЯНИ  missing image Предлагат немския химн да стане " джен...
Отговарящата за равноправието на половете в немското министерство по въпросите на фамилията Кристин Розе-Меринг прикани текстът на...
Отец Николай Георгиев: Между българската и... ЛЮБОВЕН хороскоп за 5-9 март Започва огромно военно обучение в Черно море... Човек с 9 присъди би трябвало да чука камъни в... НАЙ-ЧЕТЕНИ  missing image Ето по какъв начин Ангелкова се появи на " Оскар " -ит...
Министърът на туризма Николина Ангелкова бе измежду формалните посетители на церемонията по връчването на 90-тите награди " Оскар ". Тя беше из...
Дневен хороскоп за 6 март Първата дама за мненията върху тоалета... Не законът ни е отговорен за неизбежната самичък... Кирил пристигна да рови костите на починалите... НАЙ-КОМЕНТИРАНИ  missing image Борисов показал пред Путин концепцията за...
Българският министър председател Бойко Борисов е показал концепцията си за развиване на плана АЕЦ „ Белене “ като общобалкански пред презид...
" Газпром " уведоми " Нафтогаз ", че разтрогва... Божидар Димитров подготвен за водач на президе... Протестите в отбрана на задържания за убий... Движение за права и свободи се разгласи против влизането на страната...  www.expert.bg  Ето кои са 3-те най-скъпи университета в Съединени американски щати Ето кои са 3-те най-скъпи университета в...  Едно най-обикновено деяние се оказа по-вредно от пушенето на 20 цигари дневно Едно най-обикновено деяние се оказа по...  Любопитни, само че малко известни обстоятелства за 3 март Любопитни, само че малко известни обстоятелства за 3...  Швейцария има най-старите нуклеарни мощности в света Швейцария има най-старите нуклеарни мощ...  www.iwoman.bg  Класически холивудски искра и малко цвят на премиите Класически холивудски искра и малко цвя...  Вижте по какъв начин се облече министър Николина Ангелкова на Оскар-ите (снимка) Вижте по какъв начин се облече министър Николина Ан...  4 неща, които се случват, когато се разделите със сродната си душа 4 неща, които се случват, когато се разд...  Ясни са спечелилите на 90-тите награди Ясни са спечелилите на 90-тите награди...  http://www.sportlive.bg  Зидан: Трябва да покажем страховит футбол 90 минути, в случай че се наложи и повече Зидан: Трябва да покажем страховит футбо...  Азар гневен от тактиката на Конте в мача със Сити Азар гневен от тактиката на Конте в мача...  Алвеш: Можем да плачем за Неймар или да си свършим работата Алвеш: Можем да плачем за Неймар или да...  Григор тренира с Бердих преди старта в Индиън Уелс (ВИДЕО) Григор тренира с Бердих преди старта в И... Интервю Още Кметът на Банско: Кауза при еколозите за парк " Пирин " ли? Тъпа непримиримост!
Георги Икономов е роден през 1968 година в Банско. Завършил е &b...
Смолян и още 9 града откриват хранителна банка за небогати Оцелял в Сирия съветски наемник: Съществуваме, с цел да може да отхвърлят Теодор Ушев: Изкуството би трябвало да има резултата на граната " Молотов " Миналото на Путин - ужасното детство ли го е трансформирало в нечовечен Нови Най-четени Най-коментирани Случаят " доктор Иван Димиртов " - неразбираеми обстоятелства, яд поради правораздаване в з... 32 0 Франция готви закон против потреблението на принуждение като способ за възпит... 60 0 " Девствената продажница " - толкоз същинска, колкото и самият Николай... 54 0
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР