Твърде интересен видеоклип от участие на активиста на Зелените и

...
Твърде интересен видеоклип от участие на активиста на Зелените и
Коментари Харесай

ФЕЙК ЛИ Е? Зеленият кандидат-депутат Глиги зове за евтаназия на деца и продажба на органи

Твърде забавен видеоклип от присъединяване на деятеля на " Зелените " и кандидат-депутат от Демократична България Иван Калчев - Глиги в неофициална социална полемика разбуни интернет в последните часове. Мъжът, който сега е доброволец на фронта в Украйна, прави скандални изказвания, като твърди, че родителите би трябвало да имат право да убиват децата си, в случай че са уроди, а също и да ги продават за органи.

Клипчето с Глиги незабавно беше подхванато от политическите съперници на Демократична България, които жигосаха Калчев като урод и фашист. Съмишлениците на Калчев обаче го опазиха, като оповестиха записа за фалшив.

Ето какво твърди някогашният вицепремиер Борислав Сандов за своя " зелен " сподвижник:

" Скандалното " видео с Иван Калчев, което се популяризира всеобщо в услуга на пропагандата против Демократична България, е в действителност изрязано присъединяване в игра, в която двама души се упражняват в умения да пазят дадена теза, без това да е тяхното мнение. За потребностите на играта двете тези нормално са крайни. Да се приписва на участника в играта дадена теза е като да се приписва на някой артист изреченото от него в даден филм. В Интернет пространството може да се откри целия запис от въпросната игра, от която е изрязано видеото.



Защо обаче този остарял запис излиза в този момент, в случай че Иван Калчев (Глиги) беше претендент и в предходни избори? Единственото пояснение за мен е, че това се прави в този момент, тъй като той е на фронта в Украйна и не може да се отбрани от пропагандните " патрони " в България, до момента в който пази Европа от съветските ракети.

Същото мнение изрича и водещият на играта Стоян Панчев. Това е индивидът, който виждате на клипа да дава микрофона на Иван Калчев. Той прецизира, че Глиги по никакъв начин не му е приветлив, само че все пак в иметоп на истината пази изявата му:

Виждам, че видеото с Глиги е превъзбудило доста хора и дори ражда легенди и митове.

Затова ще внеса акуратност по тематиката.

1. Събитието, на което сме снимани, е от поредицата " отворен микрофон " на БЛО. Всеки от нашата общественост може да се качи на сцената, да показа концепция, да я хвърли на публиката за спор с навалица.
2. Получава се политико-философски standup, в който участниците упражняват хем всякакви свои хрумвания, хем умеенето си за говорене пред аудитория. Между другото, взели участие са и други (кандидат) депутати.
3. Очевидно се организира в бар, надлежно цената му е по-скоро на развлечение, в сравнение с " публична позиция ".
Обратно на предизборните акции, по-добре е да кажеш нещо коренно, с цел да е забавно. Затова с кандидат-депутати умираш от криндж и досада, с пияни либертарианци те разнасят по интернет и разясняват.
4. Не разбирам за какво сте сюрпризирани от наличието, което ви звучи извънредно.
Facebook е залят от хартиени ястреби, които мачкат и побеждават орките на Путлер, само че в действителност единствено Глиги и още 2-3ма са отишли действително на бойното поле.
Очаквате останалите визии на подобен човек да се въртят към промяна на шрифта в администрацията ли?
5. Смятам, че Демократична България удря дъно след дъно, откогато влезе четворната коалиция. Самият Глиги ме нервира като държание от известно време (преди да замине).
Но в последна сметка, той е доста по-добър избор от голяма част от претендентите - тъкмо тъй като не се опасява да излезе от правила коловоза, убиващ мозъчните кафези в поредна акция.
ТЕМА преди 1 час 810 преди 22 часа 1900 преди 1 ден 604
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР