"Твърде дълго време се задоволявахме с посредствени цели и хора

...
"Твърде дълго време се задоволявахме с посредствени цели и хора
Коментари Харесай

Полина Карастоянова: Янев е безспорен авторитет, който българското общество отдавна очакваше

"Твърде дълго време се задоволявахме с посредствени цели и хора в ръководството. "Български напредък " цели напредък и развиване, възходът е развой напред и нагоре. Янев е неоспорим престиж, който българското общество от дълго време очакваше ". Това съобщи Полина Карастоянова, член на Инициативния комитет на партия "Български възход'' и изпълнителен шеф на Националния ръб по туризъм.
Според нея Стефан Янев е стабилен, квалифициран политик и човек, на който може да се разчита. "Той има професионален взор върху ръководството ", счита тя. И разкри, че са се срещнали по времето, когато е бил длъжностен министър председател и е направил усещане на диалогичен човек. По думите й успеваемостта на крайни обединения като "Възраждане " е къса и в проекция от спешната обстановка. "В Украйна има огромна покруса. Това е война, която прекатурна животите ни. Не би трябвало да ги въоръжаваме, тъй като това е опция за ескалация на спора ", изясни Карастоянова.
Тя разяснява и издигането на украинско знаме на постройката на СОС. "Мисля, че верният метод е да се слагат такива флагове при почитан посетител или празник на друга страна. Не бива да залитаме към прояви на съпричастност, които не стоят на здрава основа ", разяснява тя.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР