Твърдата Кейти Прайс смята, че ще стане милиардер скоро и

...
Твърдата Кейти Прайс смята, че ще стане милиардер скоро и
Коментари Харесай

Кейти Прайс `отказва работа` въпреки фалита и прогнозира, че скоро ще бъде милиардер

Твърдата Кейти Прайс счита, че ще стане милиардер скоро и споделя, че постоянно отхвърля работа - макар че е оповестена банкрутирала единствено преди седмици.

Тя споделя, че животът стартира да се трансформира даже при действителна опция за изпъждане и упреква за финансовите си проблеми скъпите разводи и правосъдни борби. Звездата удостовери, че напуща обичаното си имение Мъки, откакто The Mirror разкри, че някогашният блестящ модел е получил уведомление за изпъждане от вкъщи й в Хоршам, Западен Съсекс.

Кейти рискува да получи обувката, откакто беше оповестена в неплатежоспособност поради неплатена данъчна сметка от £750 000. Нейните кредитори получиха вести за изпъждане от съда на окръг Хоршам, нареждащи тя да бъде изгонена от къщата до края на месеца, тъй че парцелът да може да бъде бичуван, с цел да уреди част от задълженията си.

Но тя упорства, че животът й е върви единствено в една посока и приказва за цялата работа, която залива с толкоз доста оферти, че би трябвало да отхвърля концерти. „ Мисля, че в този момент...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР