Тв звездата Радина Червенова вдигна втора сватба на дъщеря си

...
Тв звездата Радина Червенова вдигна втора сватба на дъщеря си
Коментари Харесай

Радина Червенова пак вдигна сватба

Тв звездата Радина Червенова подвигна втора женитба на щерка си Анастасия преди броени дни. Булката е дете на някогашната говорителка на Българска национална телевизия от брака ѝ с Коко Каменаров. Тържеството се състоя в градината на първокласен столичен ресторант пред защити посетители. Сред присъстващите бяха единствено родственици на младоженците и техният най-тесен кръг другари.

Булката бе заложила на ефектна рокля от сатен, съчетана с бижута на " Шанел “ и вместо с елегантни обувки на висок ток избра да бъде с равни кецове. Младоженецът пък се появи с ленен костюм в бежов колорит.

Пред най-близките си хора Анастасия и Яким в този момент подписаха църковен брак, а гражданският им обред бе още предходната есен, когато дъщерята на Червенова и Каменаров и нейната ученическа обич подписаха в ритуалната зала в " Триадица “ в столицата. На размяната на брачните халки участваха единствено кумовете, родителите и шепа другари на младоженците поради настоящите тогава коронавирус ограничения.

Поради тази причина същинската забава бе планувана за това лято.

Очевидно Анастасия е " повлякла крайник “ за сватби в фамилията и въодушевена от нейната гала, сестра ѝ София, която е дете на Коко Каменаров от предходния му брак, също е решила да бъде младоженка, освен това още това лято. Макар да е от дълго време сгодена и даже към този момент да има дете, едвам в този момент ѝ се приискало да мине под венчилото, откакто видяла сестра си в бяла рокля.

Именно хубавите мотиви в фамилията съумяха да стопят ледовете сред Коко и Радина, които бяха разграничени за малко през предходната година, откакто той претърпя къса любовна спекулация с близначката на Гергана Паси. Сега обаче някогашният началник на Българска национална телевизия и Червенова още веднъж са щастливи дружно и се радват на щастието на децата си, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР