Тв звездата Ани Салич и бившият главен прокурор Сотир Цацаров

...
Тв звездата Ани Салич и бившият главен прокурор Сотир Цацаров
Коментари Харесай

Цацаров все още няма брак с Ани Салич

Тв звездата Ани Салич и някогашният основен прокурор Сотир Цацаров се радват на ново любовно гнездо в столицата. Двамата населяват първокласен и необятен апартамент с повърхност 159 квадрата, намиращ се в един от преситжните квартали на София. Жилището е било закупено от Цацаров през 2022 година против колосалната сума от 620 088 лв.. Към апарртамента има и паркомясто, оповестява в. " Ретро " в новия си брой.

Скъпият парцел е вписан от някогашния основен прокурор като нова облага в настоящата му имуществена декларация, подадена към КПКОНПИ. От документа излиза наяве още, че апартаментът се води напълно на негово име. В декларацията липсва името на Ани Салич, което значи, че двойката  все още не е сключила брак, както настойчиво се говореше. Ако това се бе случило, новинарката щеше да бъде длъжна също да заявява имуществото и спестяванията си в качеството си на брачна половинка на Цацаров.



Сотир Цацаров и Ани Саалич са публична двойка към този момент повече от година

Най-коментираната световна двойка у нас не обявява връзката си обществено към този момент повече от година и избира връзките им да бъдат дискретни. От началото на любовната им история стана ясно, че двамата живеят ту в другия апартамент на някогашния основен прокурор в столицата, който обаче е два пъти по-малък от новозакупеното жилище, или в къщата на Ани в близкото до Перник село Рударци. 

Някои фенове още преди половин година заподозряха, че Ани Салич и Сотир Цацаров са сгодени, откакто тя се появи в ефир с пръстен, който може да се асоциира с годежен. До женитба сред новинарката и някогашния основен прокурор обаче към момента не се е стигнало, въпреки през предишното лято той публично да се разведе с първата си брачна половинка Меглена. С нея бяха женени близо 31 години и имат огромна щерка, също юрист по обучение и специалност.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР