Тв водещият Пиърс Морган, който е сред най-големите звезди в

...
Тв водещият Пиърс Морган, който е сред най-големите звезди в
Коментари Харесай

Пиърс Морган се вбеси на Меган Маркъл: Свали короната и си спомни коя си!

Тв водещият Пиърс Морган, който е измежду най-големите звезди в Англия, остро разкритикува Меган Маркъл. Двамата се познават от години и до момента в който до неотдавна съдията от „ Британия търси гений “ ревниво я поддържаше и защитаваше, в този момент обществено я удари през ръцете, предават международни таблоиди.

Повод за острите офанзиви на Морган е отношението на Меган към татко й. Преди дни Томас Маркъл се оплака, че не я е чувал от седем седмици, също така тя даже не му изпратила картичка за деня на бащата — нещо, което в никакъв случай не пропущала.

Меган Маркъл блесна с тоалети на благотворителен шампионат по поло, само че всички погледи бяха приковани не в облеклата й, а... (СНИМКИ)
„ Когато през март 2016 година се срещнах с нея — тя беше едно ужасно момиче, отдадено на благотворителността си. Не спираше да приказва какъв брой доста дължи на майка си и татко си, поради които се е отдала на щедрост. И с помощта на които има този ярък образец. Къде е през днешния ден това момиче? Меган, време е да свалиш короната и скъпите рокли, и да си спомниш коя си. Баща ти е с разрушено сърце във всеки вероятен смисъл. А ти май си не запомнила, че благотворителността и хуманизмът стартират от у дома “.Така Пиърс Морган разяснява държанието на Меган в последните седмици.
„ Само допреди няколко месеца тя благодареше на майка си и на татко си за това, че са я научили да бъде добър човек. В биографията й в кралския уебсайт същото написа черно на бяло. Време е това момиче да слезе от пиедестала. И да си напомни, че до момента в който прави щедрост някъде по света пред фотографите, татко й също има от нейната обич и поддръжка “, укори я Морган.

Зашеметяващите кралски тиари на английското кралско семейство и неподозираните секрети истории зад тях (СНИМКИ)
Самият Томас Маркъл признава, че здравето му още веднъж се е влошило и не може да пътува. А най-вече страда, че щерка му не му се е обаждала от сватбата насам. Морган не пропусна да се скара на новата принцеса, че е прекомерно заета да се прави на кралска персона.
Но никой няма да й елементарни, в случай че с татко й се случи нещо и тя не е била до него, с цел да го поддържа, поради някой бал. „ Принц Хари също би трябвало да спре да раздава препоръки на другите, да не изоставят болните си родственици и близки, а да се погрижат за тях и да даде персонален образец. Собственият му тъст сега се нуждае от него, само че с изключение на едно телефонно позвъняване, двамата не са си разменили и дума. Що за образец е това?! “, възмущава се още Морган.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР