Тв водещият и продуцент Андрей Арнаудов се скри на рождения

...
Тв водещият и продуцент Андрей Арнаудов се скри на рождения
Коментари Харесай

Ето какво направи Андрей Арнаудов вместо да почерпи за рождения си ден

Тв водещият и продуцент Андрей Арнаудов се скри на рождения си ден. Вместо да почерпи другари и сътрудници, той реши да се отдаде на романтика с гаджето си в Рим, Италия, написа show.blitz.bg.

"Животът може да е прелестен, от време на време ", радва се Арнаудов на свободните дни в Италия и приятната женска компания на неговата другарка.

Андрей и половинката му Емануела Толева оставиха сина си Васил при баба и дядо, и отидоха на романтика в обичания Рим. Там известната двойка у нас се чувствала ужасно, защото никой не ги разпознал и могли умерено да се разхождат, пият кафе и вечерят.

Продуцентът на "Фермата " избирал непретенциозни места за сядане, което не е изключително по усета на неговата обичана. Емануела от край време си пада по по-изискани места, изключително в случай че би трябвало да вечеря. Не по този начин гледа Андрей на нещата, който е изхвърлил всевъзможни искания от характера си и умира да седне на някое улично кафе, без да се постанова да бъде апетитен, коментиран и сниман.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР