Тв водещите и продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов издадоха

...
Тв водещите и продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов издадоха
Коментари Харесай

Участник се разхожда гол във Фермата

Тв водещите и продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов издадоха любопитни детайлности от шестия сезон на „ Фермата “, който започва на 5-и септември по bTV. Оказа се, че един от участниците не яде и обича да стои гол. Това стана ясно от първия епизод от новия сезон на „ Ултимативният подкаст “ на HiNews с водещ Ива Екимова.

„ Първо имаме участник, който не яде и се храни с прана – слънчева светлина и помоли да има време, в което да е гол под жаркото слънце”, разкри Иван Христов и добави, че двама от най-ценните участници са получили тежки травми и няма да стигнат до финала.

„ Това е първата, чисто естетически гъзарска плантация. Това е плантация, в която детайлът и хубостта са на извънредно високо равнище. Всеки подробност ще я направи да наподобява фантастична. Тази година имаме повече обичаи от всеки сезон.”, издаде и Андрей.

От диалога на дуото с Екимова излиза наяве още, че те ще се заемат с начинанието да осъществят втори сезон на сантименталната комедия „ Съни бийч “ напролет на 2021 година

източник:Монитор
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР