Тв водещата Цветанка Ризова се върна на екран след романтичен

...
Тв водещата Цветанка Ризова се върна на екран след романтичен
Коментари Харесай

Цветанка Ризова с меден месец на остров Корсика

Тв водещата Цветанка Ризова се върна на екран след сантиментален меден месец на остров Корсика. Воаяжът до райското място посред Средиземно море е бил проведен от нейната половинка – юрист Красимир Недев (до нея на снимката), написа " Ретро ".

Двамата влюбени дебаркирали на френския остров с първокласна яхта. Отседнали в един от най-лъскавите хотели там и редували визитата на лазурните плажове с обиколки из историческите градчета на Корсика. Родното място на Наполеон е измежду най-предпочитаните летни дестинации за международните звезди и милионери от всички краища на земята. Било е и обичан кей на принцеса Даяна.

Дни преди да излезе в летен отпуск и да спре да води „ Лице в лице “ Ризова се появи с венчална халка в ефир, от което стана ясно, че двамата с мъжа й са вдигнали загадка женитба. 57-годишната звезда от две години съжителства със софийския юрист Красимир Недев. Преди това Цветанка имаше връзки с политик, който наскоро също се ожени, а преди този момент претърпя къса случка с по-млад от нея доктор.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР