Тв водещата Цветанка Ризова е станала баба съвсем наскоро. С

...
Тв водещата Цветанка Ризова е станала баба съвсем наскоро. С
Коментари Харесай

Цветанка Ризова стана баба

Тв водещата Цветанка Ризова е станала баба напълно неотдавна. С внуче обаче не я е дарил нейният роден наследник Георги, а дъщерята на сегашния мъж до журналистката – юрист Красимир Недев. Той е татко на две щерки от предходен брак и едната от тях през април родила момиченце на име София.
Тъй като младото семейство живеело в чужбина, си пристигнали особено у нас, с цел да се запознае дядото с наследничката си. Самата Цветанка също участвала на посрещането на бебето на родна земя и последвалата фамилна колекция. Децата на новия ѝ мъж я приемали отлично и били в отлични връзки с нея.

Синът на Ризова от някогашния ѝ мъж – предприемача Анатоли Георгиев, обаче към момента нямал проекти за потомство. Георги се е отдал на бохемски ергенски живот след завършването на висшето си обучение в влиятелен университет в Англия. Известно време той работеше като финансов анализатор и в границите на няколко години смени серия от работодатели. За последно е бил нает за управител в лондонския клон на интернационалната компания „ Виза “, оперираща с дебитни и кредитни карти, само че е напуснал в границите на месец и от март насам още веднъж е незает.
Младежът постоянно снове сред Острова и родната България и обича да показва стандарт на живот като на милионерски правоприемник.

В профилите си в обществените мрежи той непрестанно споделя фрагменти от ваканциите си на скъпарски дестинации и първокласни коли от рода на „ Мазерати “.
В момента синът на Ризова си нямал сериозна другарка, само че от ден на ден се приближавал към възрастта, в която ще изиска да мине под венчилото и да направи тв звездата същинска баба. Това била сензитивна тематика за 56-годишната телевизионерка, която е захласната от суетата и не обича да обявява годините си обществено. Водещата на „ Лице в лице “ е известна с влечението си към естетичната хирургия и новаторските процедури за подмладяване, с които непрекъснато се пробва да забави хода на времето.

Напоследък тя цъфти и поради новия мъж в живота си, с който се залюби след несполучливата си връзка с по-младия от нея доктор Веселин Йолов. Двамата с сегашния ѝ сътрудник Красимир към този момент живеят под един покрив и не се тормозят да се появяват на всемирски събития дружно като влюбени гълъбчета.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР