ТВ водещата Цветанка Ризова бе уловена от будни граждани да

...
ТВ водещата Цветанка Ризова бе уловена от будни граждани да
Коментари Харесай

Цветанка Ризова паркира като мутреса! За малко да сгази велосипедистка,

ТВ водещата Цветанка Ризова бе уловена от будни жители да паркира лъскавия си черен джип като мутреса, видя HotArena.

Действието се развива на столичната улица „ Богатица “ 26, наоколо до Южния парк. Не е ясно какво е правила в постройката там журналистката, само че при всички положения е можела да откри паркинг в близост, където да остави мощното си возило, колкото и незабавна да е срещата й, писа " Ретро ".

Въпреки това, с цел да си спести няколко метра вървене на 10-сантиметрови токчета, префърцунената телевзионерка решила да качи колата си върху тротоара, което е строго неразрешено и се санкционира с санкции .

Макар паркинг алтернативите на Ризова да се разиграват по мрачно, в региона към момента има пешеходци и минувачи, които, възпрепятствани от нея, не могат да преминат умерено. Докато намества джипа си в продължение на няколко минути, Цветанка едвам не прегазила жена с колело .

На всичкото от горната страна, когато скокнала от колата и се отправила към входа на постройката, журналистката не се извинила на велосипедистката и се наложило дори дамата с колелото да изчака Ризова да премине като кралска персона, с цел да продължи пътя си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР