ТВ водещата Петя Дикова роди своята втора рожба днес в

...
ТВ водещата Петя Дикова роди своята втора рожба днес в
Коментари Харесай

Петя Дикова роди своя втори син в УМБАЛ „Софиямед“

ТВ водещата Петя Дикова роди своята втора рожба през днешния ден в УМБАЛ „ Софиямед ". Бебето е момченце, носи името Илиян -на татко си Илиян Любомиров и е с ограничения от 4 140кг. и 54см.

Дикова и дребният Илиян се усещат добре, а щастливата майка и нейното семейство благодариха на екипа на УМБАЛ „ Софиямед " - АГ експерта доктор Анатолий Дуковски, доктор Валери Нецов-началник на Отделението по акушерство и гинекологията в лечебното заведение, доктор Иван Иванов-анестезиолог и всички останали експерти, ангажирани в процеса.

„ Г-жа Дикова все още се възвръща след раждането. Тя и бебето са здрави и се усещат добре, като следва до броени дни да бъдат изписани от лечебното заведение ", разяснява доктор Дуковски.

На 26-ти декември в ефира на БТВ ще бъде излъчен и филмът на тв водещата и горда майка на към този момент две деца „ Направи го в този момент:Приказка за бъдещето ", отдаден на демографската рецесия в България и възходящият брой на двойки с репродуктивни проблеми. Той има за цел и да стимулира младежите да се осведомят по отношение на последствията от късното взимане на решение за основаване на дете.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР