Тв водещата Нана Гладуиш, която години наред преминаваше през истински

...
Тв водещата Нана Гладуиш, която години наред преминаваше през истински
Коментари Харесай

Чудо в Йерусалим спасило Нана от рака

Тв водещата Нана Гладуиш, която години наред преминаваше през същински пъкъл поради заболяването, която към този момент е зад тила ѝ, през днешния ден е пресен, ухилен и деятелен човек. Наскоро тя посети добре познатия Израел, само че този път като екскурзиант, а не като пациент, както беше в годините до момента. Преди Нана се лекуваше в Тел Авив, а към днешна дата е там, с цел да следи играта на сина си на тенис шампионат, споделя самата тя в обществените мрежи.

" Отне ми две години, шест месеца и 7 дни да стъпя още веднъж в Тел Авив - моят втори дом. След два часа полет се почувствах още по-нелепо за пропуснатото време. Но виждам единствено напред… и се любувам на сегашното. За първи път на въпроса при паспорта инспекция: " Какъв е мотива за пътуването ви? ", не споделих " лекуване ", а " синът ми идва за тенис шампионат ". Ура! Доживях ", показа Нана в своя Инстаграм профил.

Докато е в болничното заведение, тя претърпяла същинско знамение и то не къде да е, а в Ерусалим, наоколо до Гроба Господен, напомня Шоу Блиц. Водещата чакала резултати от диагностика, откакто за първи път се сблъскала със страшната болест. В България съществено я уплашили и тя потърсила второ мнение в Израел. Тогава и за първи път оставила за дълго време детето си, което било единствено на две години, и раздялата я съсипвала.

Съвсем резонно се чувствала на дъното, унила и без всевъзможен тонус, по тази причина мъжът ѝ ѝ провел екскурзия в Ерусалим с група туристи, като даже наел гид за Светите места. Отишли на Божи гроб, тъкмо по Великден.

" Беше студено и прохладно, аз треперех освен от мраз, само че и боязън. И аз, и брачният партньор ми се молихме за някакъв знак, че има вяра. Излязохме от църквата на Божи гроб, към този момент бе изгряло слънце и тъкмо тогава върху нашата група падна нещо ", спомня си тя.

Гидът го вдигнал и подал на българката, която видяла дребна фигyрка на Дядо Коледа, който бил част от украсата, поставена още по Рождество към църквата и след това забравена. Паднал тъкмо пред краката на Нана, която чакала избавление от рака и тя приела това като знак свише. " Татко ми обожаваше Коледа. След като се върнахме, си дадох сметка, че случката с мен в Ерусалим е станала на 15 март, когато родителите ми са сключили брак. Точно този 15 март стартира със мраз, само че приключи със слънце ", описа преди седмици Нана през сълзи и сподели дребната коледна играчка за първи път пред феновете на " На кафе ".

 

 

 
 
 
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР