Тв водещата Мира Добрева, която бе на косъм да загуби

...
Тв водещата Мира Добрева, която бе на косъм да загуби
Коментари Харесай

Неочаквано!!!: Мира Добрева шокира със смущаващи разкази за алкохол, кокаин и “обсебване от сатаната”

Тв водещата Мира Добрева, която бе на косъм да загуби живота си през септември, откакто бе приведена в кома поради изострен перитонит, направи шокиращи откровения във Facebook профила си. Там тя разгласява абсурден фрагмент от новата си книга. За нея твърди, че й е отключила поличба, поради която я застигнали тежките здравословни проблеми.

“Отдавам случилото се на романа ми, който приключих предходния ден. Пишех го в последните две години. Една от героините умира, популярност Богу, не бях аз. Днес съм добре, към този момент съм добре и продължаваме напред, както се споделя в клишето. Избягвам да приказвам по тематиката, тъй като това, което ми се случи, допускам, се е случило и на други хора. И премеждието не трябва да става мотив да обикалям телевизиони студиа. Още ме е боязън още го превъзмогвам. Това, което ми се случи, е било предопределено от новия ми разказ. Аз самата бях сюрпризирана. Да си в кома е нещо, което обръща мирогледа ти, поглеждаш доста във вътрешността в себе си ”, споделя Мира.

Мира Добрева шокира

Във фейсбук профила си тя разгласява и фрапантен роман от новата си книга.

„ Моето съмнение, е че в случай че човек е с по-отворен дух, по-възприемчив към духовното, а не към материалното, той полудява, когато пие алкохол. Всички дяволи му се натрупват тъй като е блокирал духа, няма отбрана. Когато Го няма Бога в нас ставаме отворена врата за силите от по-ниските равнища. И сатаната стартира да си играе с нас.

Аз, като се напиех какво правех? Ставах подвластна на подтици и стремежи, които ме бутаха в направления над които нямат надзор. Ходи по мъже, шмръкни кокаин, похарчи си заплатата, не върви на работа…, обиждай, мачкай, унищожавай!

Като съм била пияна, съм живяла този живот не на макс, а на 10 макса взети дружно. Но това е съсипващо сгромолясващо възприятие. И има измама – от толкоз каране на макс на живот с алкохол постоянно ми ставаше скучно да съм просто пияна.

Тогава минавах идната категория – шмърках. И чувството в действителност хубаво, само че единствено поради едно – че светът и неговите отговорности се изключват! Освен че изчезваха паниките и болките, изчезваше и всичко друго. Работата, децата, приятелите – всичко се изпаряваше. И започнаха да ми избиват циреи. Умствени циреи ”, написа Мира Добрева в новия си разказ.

Така и не излиза наяве дали това се случва на лирическата героиня в романа или Мира засяга епизод от своето минало. Сред сътрудниците си тя е известна като извънреден експерт, няма данни да е злоупотребявала с акохол, камо ли с опиати.

Тв звездата живее втори живот след, като лекарите в “Пирогов ” съумяха да я спасят след незабавна интервенция на стомаха.

Драмата се случи в средата на септември след неин натоварен поход до Рилските езера. Когато ненадейно й прилошава и се постанова да бъде откарана в болница с кола за спешна помощ. Там лекарите я привеждат в изкуствена кома и я оперират от тежък перитонит. Процесът на въстановяване би трябвало да продължи към 6 месеца.

Още ноаини четете в секция Живот.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР