ТВ водещата Мира Добрева, която бе изгонена на крачка от

...
ТВ водещата Мира Добрева, която бе изгонена на крачка от
Коментари Харесай

Торнев води Мира на почивка

ТВ водещата Мира Добрева, която бе изгонена на крачка от финала на риалити формата „ ВИП Брадър “, ще се отдаде на сантиментална отмора.

„ Днес отпътуваме с Жоро и децата за чужбина, само че не желая да издавам къде. Имам потребност да се отдалеча от всичко и да си отпочина прочувствено “, разкри пред „ Телеграф “ журналистката.

Добрева бе единствената участничка, която разголи душата си до дъно и показа даже, че мъжът й Жоро Торнев й е изневерил, и то не един път.

Той не останал удивен от обстоятелството, че жена му разкри извънбрачните му похождения в народен ефир и даже изпусна нервите си в живото студио.

„ Беше сърдит малко. Дори когато се прибрахме, ме попита „ Е, добре де, за какво сподели, че съм ти изневерил? “. Тогава аз го попитах: „ А ти за какво ми изневери? “, споделя водещата и добавя: „ Беше малко раздразнителен от всичко, само че му мина. Просто в студиото си е изпуснал нервите “.

В предаването Мира показа, че й липсва обич. „ Липсва ми обич и съм му го казвала на Жоро. Той ми споделя, че ми е дал всичко – живота си, децата. Истина е. Просто аз желая да ме гушка и целува повече. Такава съм си и ми липсват тези неща “, разкри Добрева.

Мира споделя още, че е трябвало да си тръгне, защото това шоу е скандално, а това не е нейната мощ и е трябвало да се отдръпна. В шоуто е преоткрила себе си – стигнала е до извода, че има здрава душeвност и здрав темперамент. Мислила се е за по-лабилна преди да влезе.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР