Тв водещата и репортерка Деси Цонева проговори за първи път

...
Тв водещата и репортерка Деси Цонева проговори за първи път
Коментари Харесай

Деси Цонева за новия си чичко: Тати ми го прати, за да ме види щастлива!

Тв водещата и кореспондентка Деси Цонева проговори за първи път пред списание Love style за новия си другар Явор Стефанов, с който е щастлива от една година, само че двамата настойчиво криеха връзката си от медиите.

"Срещнахме се напълно инцидентно. Майка ми ме предложения на отмора с нея и сина ми Яни с безусловно нова компания, която съвсем не познавахме. След гибелта на тати имахме потребност от нещо такова. Аз одобрих и там срещнах Явор...Вечеряхме в един ресторант цялата компания. Той ме заприказва и на третия взор бях негова. След вечерята ме хвана за ръката и от този момент не сме се пускали. Любов от пръв взор! ", признава Деси.

От самото начало тя заживяла в неговия апартамент дружно с дъщерите му от неговата предходна връзка, която завършила преди две години и половина.

Цонева разкрива, че синът ѝ Янчо и майка ѝ Мариана доста харесват Явор. "Някой път дори си мисля, че тати ми го е пратил, с цел да ме види щастлива още веднъж, откакто ни остави. След гибелта му бях извънредно нещастна и методът, по който живеех, не променяше това. Явор ме извади от тази меланхолия и още веднъж мога да кажа с ръка на сърцето, че съм същински щастлива и имам вяра единствено в хубави неща. Върнах си този мощен позитивизъм, който постоянно съм имала ", доверява дъщерята на Димитър Цонев.

По никакъв метод не я тормози, че обичаният ѝ е много по-голям от нея, тъй като постоянно е харесвала по-зрели мъже. "Разликата ни е 19 години - колкото един кармичен цикъл! Тоест аз съм родена за него, това е нашата орис! ", споделя още репортерката.

А дали двамата към този момент не мислят за брак? "Всяко момиче мечтае за женитба, само че на този стадий е още рано. И двамата имаме по един несполучлив брак зад тила си и не бързаме ", безапелационна е Деси.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР