Тв водещата и една от най-известните ни моделки Маги Желязкова

...
Тв водещата и една от най-известните ни моделки Маги Желязкова
Коментари Харесай

Маги Сидерова: С мъжа ми Георги искаме да живеем в чужбина

Тв водещата и една от най-известните ни моделки Маги Желязкова и обичаният й Георги Сидеров избраха сприсание LOVE style, с цел да покажат екслузивните фотоси от своята женитба и да опишат какво тъкмо се случи на тяхното блестящо празненство.


За подобаваща дата хубавицата се съветва с астролог. Така избрала 30 септември за своя брачен ден. На празненството участваха куп звезди като Азис, Рени, Ваня Червенкова и Кали.

Те зарадваха младоженците с неповторими дарове. Кралят на попфолка се регистрира с жив норвежки мъх, който към този момент краси масата във всекидневната на Маги и Георги.

Изпълнителката на „ 4- 4-2” им подари картина с маслени бои, на които са нарисувани самите те. Рени пък им сервира ръчно направено и донесено чак от Израел изображение на Ръката на Фатима.

„ На кумовете към момента не сме споделили какъв подарък желаеме, само че най-вероятно ще отидем с тях на меден месец на някое топло и екзотично място като Бали или Малдивите, където има тюркоазена вода и бял пясък. Това ще стане към коледно-новогодишните
празници, тъй като в този момент сме заети”, показа Маги пред списание LOVE style.

Любовната приказка на младото семейство стартира преди четири години и половина. Те се познават от доста години, само че след това по неведоми пътища се срещнали в Поморие. Маги била със свои приятелки.

„ Заговорихме се с Жоро и любовта ни беше от пръв взор. Още първата вечер се целунахме и аз нямах никакво съмнение, че това
е моят мъж. Цял живот съм желала да имам връзка като тази и брачен партньор като Жоро. Сякаш се преоткриваме с всеки идващ ден, а възприятията ни се засилват”, сияе щастливата младоженка. С Георги не възнамеряват да имат общо дете, тъй като към този момент имат три от предходните си връзки. Сега желаят да пътуват и да се любуват на любовта си.

„ След години мислим да заминем да живеем в чужбина. Бихме желали да е в Африка, където Жоро е работил седем години. Трябва ми още малко време, с цел да узрея за концепцията и да стегнем куфарите, и знам че рано или късно и това ще се случи”, приключва Маги.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР