Тв водещата Гала започва ново начинание в YouTube, но това

...
Тв водещата Гала започва ново начинание в YouTube, но това
Коментари Харесай

Гала дава рамо на дъщеря си, ще водят предаване заедно

Тв водещата Гала стартира ново начинание в YouTube, само че това не значи, че ще захвърли с лека ръка предаването " На кафе ". Блондинката ще води двата плана по едно и също време, като новото предаване е по концепция на нейната щерка Мари и ще вземат участие двете. 

Поредицата се споделя " Кажи ми, мамо " и ще преглежда взаимоотношенията сред майка и щерка. Гала подава ръка на Мари, с цел да може и ря да откри своето място под слънцето и да стане известна, за което мечтае от дребна. 

" За мен е безусловно непозната територия, на която стъпвам. Много се тормозя. Мари е доста наясно с работата в обществените мрежи и поради нейната работа като инфлуенсър, и поради студията, които тя менажира, и многото хора, с които работи. Тя постави старания да ме убеди да се включа в този план ", изяснява Гала пред " Телеграф ". 

" Може да прозвучи малко нарцистично, само че аз мисля, че съм измежду най-естествените водещи. Както се държа в живота, по този начин и на екран и все пак съм сигурна, че тук се желае нещо по-различно и по-друго и това доста ме тормози ", добавя тя. 

" В нашите взаимоотношения с Мари по принцип има доста смешни неща и доста съществени, несъмнено. Ще поглеждаме и към едното, и към другото. Мога да кажа нещо, което несъмнено и всяка майка би споделила - че това е безусловна обич. Детето ми ще обичам и след гибелта си и съм я заобичала още преди да се появи на бял свят. Това не значи, че не съм била строга, че не съм била погрешна в преценките си, в оценките си, в осъждането си от време на време, че не съм имала неверни решения безпределно доста пъти. Всички неща, в които, както сподели тя доскоро, може би ще се припознаят всяка майка и щерка ", откровена е водещата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР