Тв водещата Гала направи изненадващо признание. Блондинката и лице на

...
Тв водещата Гала направи изненадващо признание. Блондинката и лице на
Коментари Харесай

Гала с шокиращо признание: Пия много

Тв водещата Гала направи изненадващо самопризнание. Блондинката и лице на предаването „ На Кафе ” показа, че обича да си пийва, освен това не от черната напитка, а алено вино, дочу HotArena.

Звездата показа още, че налита на уиски, водка и други концентрати. „ Пия доста ” споделя с възприятие за комизъм известната водеща.

Гала призна, че след края на предаването, оперативките и подготовката за идващия ден, най-вече обича да се отпусне вкъщи с чаша вино. И нормално продължава по този начин до полунощ със сюжет в ръцете.

Факт е обаче, че през годините русокоската в никакъв случай не е била улавяна обществено в неловки обстановки, когато да е прекалила с алкохола. Гала се гордее, че е калена и в никакъв случай не е страдала от махмурлук, написа " Ретро ".

Иначе водещата не се тормози да си пийва от заран до вечер, като от време на време и пред очите на феновете е обръщала шотове с текила, водка и други твърди питиета.

От алкохола обаче водещата не мислела да се отхвърля, както постъпи преди 8 години с цигарите. Тогава тя разгласи в ефир, че ще изхвърли нездравословния табиет от живота си.

„ Не съм от пристрастеностите пушачи, които не могат без куп цигари дневно. Но започнах да се хващам, че позволявам от ден на ден цигарите в живота си–с кафето, с приятелки, на открито по работа.
Това ме накара да се замисля и да ги откажа. Искам и имам вяра, че ще съумея ”, споделя още Гала.

Тя даже носи никотинова лепенка и споделя, че тя й оказва помощ да редуцира напрежението, да се въздържа от непрекъснато хранене и се усеща по-сигурна с нея.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР