ТВ водещата Гала и нейният любим мъж Стефан твърдят, че

...
ТВ водещата Гала и нейният любим мъж Стефан твърдят, че
Коментари Харесай

ПОТРЕС! Мъжът на Гала зарязал 3-месечното си бебе заради нея! ТВ звездата тормозела бившата жена на гаджето си с грозни съобщения

ТВ водещата Гала и нейният обичан мъж Стефан настояват, че желаят да остареят дружно. Години наред звезздата отхвърля да даде детайлности за тяхното запознанство. Ок азва се, че русокоската е съумяла да разтури дългогодишния брак на колегата си и оставила 3-месечното му бебе без бащина грижа , разбра HotArena .

Бившата брачна половинка на Стефан – Росица и той се оженили през 2005 година, а през 2006 година се родила дъщеричката им Никол . По същото време в живота им се намесила и Гала . Наглостта на русокоската нямала край и тя си разрешавала да написа мръсни известия на Стефан даже през нощта. Съпругата му се усъмнила, попитала го непосредствено, само че той отрекъл да се среща с друга.

Малко по-късно той почнал да крие телефона си под дивана, ходел с него в банята, а най-после на месеца пристигнали разпечатките от мобилния оператор и Роси видяла, че диалозите на мъжа й с любовницата му са съвсем денонощни. Разплакала се от унижението, само че не знаела чий е номерът. След броени дни нейна другарка – комшийка на Гала, инцидентно й споделила, че водещата има нов мъж, който непрестанно й остува в фамилното й жилище с първия й брачен партньор Косьо Будев . Оказало се, че това е Стефан, който лъжел жена си, че върви по работа в провинцията, споделя „ Ретро “.

Росица позвъняла на Гала, само че водещата не й вдигнала. Решила да й пусне смс с въпрос – дали е наясно, че любовникът й има жена и дете . Хапливата русокоска не й останала длъжна и дала отговор: „ Ти си злобна, саркастична и пошла. Замисли се за какво твоят мъж е при мен, а не при теб “. Атаката на Гала траяла и по-късно от разнообразни мобилни номера. Пишела на Роси, че е грозна и дебела и не заслужавала мъжа си . Не след дълго дъщеричката й от Стефан се разболяла, положението й е било сериозно, а той даже не се появил за поддръжка . Самата Гала също знаела за заболяването на детето, само че останала нехайна.

Когато връзката на Гала става публично притежание, Стефан към този момент е разведен.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР