Тв водещата Гала е експерт по съхраняване на младостта и

...
Тв водещата Гала е експерт по съхраняване на младостта и
Коментари Харесай

Вижте какво си сложи Гала на лицето, за да се подмлади

 Тв водещата Гала е специалист по запазване на младостта и попречване процедите на стареене. Телевизионерката посвещава огромна част от извънработното си време на изследвания в областта на подмладяването, по което се възпламенява още преди години по време на гостуванията на разнообразни експерти в " На кафе “. Тя даже сътвори своя козметична марка, като не стопира да твърди, че самата тя е взела участие в изработването на формулата и около бизнес начинанието се е трансформирала съвсем в инженерен химик.

Гала нееднократно е подчертавала, че е срещу изкуствените способи за подмладяване – филъри, инжекции с хиалуронова киселина, ботокс, лифтинги и други оперативни интервенции. Тя е поддържничка на масажите и грижата за лицето. Последната й фикс идея е да бори дълбоките бръчки, като гневната, която се намира сред двете очи и при 54-годишната плевенчанка е мощно изразена, написа Hotnews.bg

Методът се реализира с тиксо, написа Ние дамите. Не става дума обаче защо да е тиксо, а профилирани лепенки, които се назовават тейпинг.

Техниката за лепене на тиксо на лицето произлиза от Русия и се популяризира първо в Южна Корея, а по-късно и Европа, където набира от ден на ден известност. Тя се основава на използването на еластични пластири, които със своя кръвоспиращ резултат спомагат за възстановяване на кръвообращението на лицето, а оттова и на външния му тип. Еластичната лента се състои от голям брой дребни талази, които, сложени върху лицето, са в положение леко да издигнат кожата и да задействат още веднъж мускулите, които заради постурални неточности или стрес се свиват, създавайки дребни бръчки. Следователно пластирите работят като тип натурален масаж, който е същински лек за разпределяне на тъканите и противопоставяне на първите признаци на стареене.

Самата Гала го практикува е домашна конюнктура сама и не употребява услугите козметик или кожен лекар, въпреки много от тях към този момент да работят с новата техника, трансформирала се бързо в финален вик. Тв водещата изяснява, че с цел да има забележим резултат от лечението, е добре лепенките да се държат от 8 до 10 часа на лицето. Затова тя нощувала с тях и ги премахвала сутринта, защото през деня би било необичайно да върви с сходни стикери върху кожата си. Факт е, че за своите 54 години тв звездата се радва на сияйна кожа, която реализира c тейпинг, постоянни разтривки на лицето, както и натурални масла.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР