Тв водещата Деси Цонева е бременна в четвъртия месец. Наследницата

...
Тв водещата Деси Цонева е бременна в четвъртия месец. Наследницата
Коментари Харесай

Бомба! Деси Цонева чака бебе от 19 г. по-възрастен мъж

Тв водещата Деси Цонева е бременна в четвъртия месец. Наследницата на известната фамилия Цоневи чака момиченце от гаджето си издателя Явор Стефанов, с който са дружно от близо две години. Живот и здраве, бебето би трябвало да се роди през есента.


Това ще е второ дете за Деси, която има 9-годишен наследник – Янчо Таков-трети. За Явор пък това ще е трета дъщеря. Той има две дъщери от първия си брак – на 17 и 20 години. Деси и Явор били доста щастливи, че още веднъж ще стават родители, научи Lupa.bg от свои източници. В началото на връзката си двамата не желаеха да я обявяват обществено, защото избраха сами да се радват на любовта си без любопитни хорски погледи.

Майката на Деси – Мариана с неспокойствие чакала раждането на бебето. Семейството обаче тъжи, че бащата на тв водещата – именитият публицист Димитър Цонев няма да може да се порадва на своята внучка. Той бе покосен от тежък инсулт и си отиде през август 2016 година на 56 години.

Провокативната брюнетка преди време показа, че Явор Стефанов е индивидът, който й е оказал помощ да стъпи на крайници след гибелта на татко си, към който бе доста привързана.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР