Тв водещата Биляна Гавазова се отказа окончателно от изявите си

...
Тв водещата Биляна Гавазова се отказа окончателно от изявите си
Коментари Харесай

Биляна Гавазова направи своя агенция за PR и маркетинг

Тв водещата Биляна Гавазова се отхвърли дефинитивно от изявите си на екрана и направи своя организация за пиар и маркетинг. В новото начинание има съдружничка – колежката ѝ от Би Ти Ви радио Тереза Захариева – Апостолова, с която се познават от 15 години.

Когато Биляна изненадващо напусна утринния блок през март предходната година двете вземат решение да основат своя компания.

„ Две девойки със смели сърца и с положителни мисли. Изминали своя журналистически път в най-големите родни медии и мощно уверени, че 20-годишният ни опит тежи доста, само че е единствено постоянна основа. До покрива “ на фантазиите се стига с доста работа. Без да спираш да учиш. Летим от благополучие. Работим с кеф, ентусиазъм и усмивки на лицата “, призна Биляна Гавазова в обществените мрежи.



Наскоро тя се похвали с тапия за приключен курс по имейл маркетинг в Софтуерния университет, който приключи с цялостно отличие, написа " Галерия ".

Тя към този момент има своите клиенти и измежду първите е компанията на мъжа ѝ Тодор. Той отвори магазин преди години и е водач в доставката и монтажа на подови настилки, стенни покрития, мозайки и обзавеждане на баня.
 
 
   
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР