Тв водещата Ани Салич се хвали с тайно гадже. Новинарката

...
Тв водещата Ани Салич се хвали с тайно гадже. Новинарката
Коментари Харесай

Ани Салич с тайно гадже

Тв водещата Ани Салич се хвали с скрито гадже. Новинарката от известно време е влюбена, а тези дни публично призна този факт. По празниците към Свети Валентин, тв водещата отпътувала за скришен спа уикенд в Сандански. И макар че избрала дребен тризвезден хотел, с цел да не се набива на очи, наличието й не останало прикрито.

А Ани провокирала същинска сензация. Готвачките и камериерките били толкоз разчувствани, че по време на целия престой на Салич не спрели да я дебнат, с цел да я снимат за спомен. Много от тях не пропуснали да изкажат и персоналното си удивление към нея, само че мъжът, който я придружавал останал неизвестен за всички.

За новата обич на Ани се приказва от месеци. Още когато се разбра, че бракът й с Бранко се пропуква тв звездата стана обект на злословия. Плъзнаха клюки, че водещата има връзка с по-млад мъж, само че от хотела в Сандански настояват, че той е на нейна възраст.

След развода Ани не посмя даже публично да разгласи, че е свободна жена. Едва неотдавна тя се издаде, че има нов човек до себе си, като му благодари в обществените мрежи. След това пусна фотография от спалня с бутилка вино и две чаши върху легло. Дали е прекарала празника сгушена в леглото си или фрагментът е от хотела, не е ясно.

Нейни сътрудници обаче разясняват, че 48-годишната Салич надали би си разрешила да запознае гаджето си с децата си — Хана и Лазар, които към този момент са младежи. Също по този начин не имат вяра да се стигне до женитба и бебе, защото младежите към този момент излизали с гаджета и нищо чудно скоро синът й Лазар да зарадва новинарката с бебе.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР