Тв водеща направи коментар, след като бе хваната да шофира

...
Тв водеща направи коментар, след като бе хваната да шофира
Коментари Харесай

Плеймейтката с конфискуван автомобил отрича да е пила. Изплакнала се с вода за уста преди да излезе

Тв водеща направи коментар, откакто бе хваната да кара с алкохол.

Плеймейтката Биляна Василева – Пандора, чийто автомобил беше иззет поради шофиране в нетрезво положение, отхвърли да е консумирала алкохол.

Тя разгласява послание в „ Тик-ток “, в което декларира, че не е използвала и „ капка алкохол “, само че е измила зъбите си с вода за уста преди да излезе от вкъщи си. Пандора, предизвестява, че в този момент е тя, само че на следващия ден може да е всеки жител.

Плеймейтката упреква полицията, че са подправили показанията ѝ, когато апаратът на място регистрира 2,2 промила алкохол в кръвта.

„ Скъпи другари, преди няколко часа излезнах от районното и желая да разглася обществено в ефир, че ме е боязън да не ми сменят кръвната проба в болница „ Света Анна “, по този начин както служителите на реда са ми сменили показанията и по този начин, както служителите на реда, до момента в който си говореха сладко-сладко с мен, в действителност пишеха, че съм била несъответстваща, мъртвопияна, не съм можела да заставам на двата си крайници, смърдяла съм на алкохол... А персонално индивидът, който ми взе кръвната проба, ги видя всичките тези неща, дори ме кара да му духна, несъмнено. И в действителност, до момента в който са си говорели сладко-сладко с мен са писали напълно, напълно други неща. Така че желая да го заявя обществено “, съобщи тя в друго видео в ТикТок, написа tribune.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР