ТВ приставката Q96 Home е ценово достъпно решение за 4К

...
ТВ приставката Q96 Home е ценово достъпно решение за 4К
Коментари Харесай

Q96 Home TV Box – превръща телевизора в стрийминг машина


ТВ приставката Q96 Home е ценово налично решение за 4К стрийминг на тв приемника

Гладът за развлечение е неотслабващ, изключително във времена на пандемия, когато доста хора се застояват за по-дълго вкъщи и естествено все по-често прибягват до отдалеченото, с цел да търсят вълнуващо наличие на тв приемника. Достъпни като цена и богати на благоприятни условия, ТВ приставките (TV Box) могат да трансфорат тв приемника или актуалния екран в стрийминг машина за 4К видео.

Едно от най-достъпните устройства за 4К стрийминг e, предлаган на цена от единствено 18,69 евро в световния онлайн магазин Cafago, с безвъзмездна доставка до купувачите по целия свят. Тази дребна черна кутийка ще трансформира вашия тв приемник или LCD екран в мултимедиен център с достъп до интернет – безжично през Wi-Fi или с RJ45 LAN кабел.

Q96 Home поддържа видео-изход с резолюция до 4К (3840×2160)

На процедура това е един Android-базиран компютър, основан особено за мултимедийно развлечение на тв приемника, включително за стрийминг на видео с резолюция до 4К. Устройството разполага с нужния като най-малко хардуер за пълноценно преживяване с онлайн видео и огромен набор от интерфейси за реализиране на мечтаната функционалност.

работи под ръководство на Android 8.1 и разчита на платформа Rockchip RK3229, която включва четириядрен CPU на тактова периодичност 1,5GHz и графичен блок Mali-400MP2, допълнена от 1GB оперативна памет (RAM) и 8GB непрекъснат сторидж – композиция, която ще обезпечи значително място за даунлоуд на медийни файлове и бързото им възпроизвеждане. Ако вградената памет не е задоволителна, можете да я разширите с SD карти памет с потенциал до 32GB посредством наличния слот.

Q96 Home разполага с необятен набор от портове за свързване с други устройства

ТВ приставката, поддържа хардуерно H.265 и VP9 декодиране, с помощта на което икономисва до 50% от ресурса на честотната лента, а това дружно с поддръжката на хардуерно декодиране на UHD 4K видео значи, че ще се наслаждавате на по-гладко 4К видео в домашното си кино.

От една страна, приставката се свързва към тв приемника или към LCD екран чрез HDMI интерфейс, а от друга – към интернет през Wi-Fi (802.11 b/g/n, 2.4G) или през наличния RJ45 порт (10/100Mbps), в случай че предпочитате кабелна връзка. В сходна настройка, ТВ приставката, доставяна от световния онлайн магазин, трансформира вашия HDTV или екран в стрийминг машина за вълнуващо мултимедийно развлечение вкъщи.

Q96 Home трансформира всеки HDTV/LCD в стрийминг машина за видео

Моделът се отличава с необятен набор от портове – с изключение на към този момент коментираните HD 2.0 (4K*2K), SD
слот и RG45, приставката дава цели 4 врата USB 2.0 за свързване на всевъзможни устройства, включително клавиатура и мишка, AV излаз за потребление със остарели тв приемници, както и SPDIF порт за аудио. Това ви дава най-различни варианти за приложимост на ТВ приставката.

Управлението на този e елементарно – благодарение на включеното в комплекта отдалечено, което работи с две общоприети AAA акумулатори (не са част от комплекта). Ако желаете повече еластичност в ръководството, можете да свържете мишка и клавиатура към ТВ приставката и да я ползвате като характерен компютър.

Q96 Home се доставя в комплект с дистанционно управление

Устройството е малко и леко – има размери 11×11,6×2,7 см и тежи единствено 127 грама, тъй че се явява просто едно елегантно и ненатрапчиво допълнение към тв приемника, което обаче прибавя доста стойност към домашното забавление. Комплектът включва самата приставка, отдалечено, HD кабел, захранващ адаптер и управление за потребителя.

Можете да купите ТВ приставката тук: – на цена от 18,69 евро и безвъзмездна доставка до България.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР