Тв мечтата на мъжете от 90-те години на миналия век

...
Тв мечтата на мъжете от 90-те години на миналия век
Коментари Харесай

Родна тв водеща управлява бизнес за милиони

Тв фантазията на мъжете от 90-те години на предишния век - русата и синеока Ася Статева от супершоу " Невада “ от много години не се занимава с телевизия. Тя страни от медиите, само че все пак не може да остане незабелязана, когато се появява на светските събития. В миг Ася работи като основен управител в българска компания, където се занимава с планиране, капиталов надзор и продажби на елитни жилища в София.

Също по този начин е ръководещ шеф в " Енереджи инвестмънт “, която построи един от първите слънчеви паркове у нас. Бизнесът е за милиони и тогавашната звезда го ръководи с опитност и самообладание. 54-годишната русокоска е запазила стройната си и елегантна фигура, макар че е майка на трима сина. Единият от тях я придружи на светската вечеринка дружно с татко си Димитър Станчев, продуцент на " Невада “, написа Хотнюз.

Ася стартира тв кариерата си като елементарен стилист в шоуто. Манекенката обаче се постанова като главно лице в него, като слуховете тогава твърдяха, че е поради любовната ѝ спекулация с продуцента Димитър Станчев. Това вбесява друга хубавица от " Невада “ - Гала, с която Ася не си приказва дълги години. Днес обаче враждата им е забравена. Станчев нашумя като ефирен продуцент, само че той става милионер с различен бизнес преди този момент. И до през днешния ден е измежду най-успешните строителни бизнесмени у нас.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР