Тв легендата Кеворк Кеворкян коментира във фейсбук залавянето на 48-годишния

...
Тв легендата Кеворк Кеворкян коментира във фейсбук залавянето на 48-годишния
Коментари Харесай

Тв легендата Кеворк Кеворкян за ареста на сина си: Ще му помогна ли с „връзките“ си? Не!

Тв легендата Кеворк Кеворкян разяснява във фейсбук залавянето на 48-годишния си наследник Таквор, който бе

Ето какво написа Кеворкян по отношение на медиините изявления и шумотевицата към случая.

" Медиите оповестиха: „ Синът на Кеворкян е арестуван, тъй като е карал пийнал и дрогиран “. „ Синът “ е на 48 години. Поне от четвърт век (25 години) не подкрепям връзки с него. ", написа в поста си Кеворкян

" Ще му оказа помощ ли с „ връзките “ си? – пита четец. Не. Да приложат Закона с цялостната му суровост. Не претърпявам такива хора.

Дали това не е възмездие поради сериозните ми текстове против Властниците? – пита различен четец. Не. Не могат принудително да напият някого. Нужна е, без подозрение, профилактика на сходни феномени. Но е комично това да се прави през известността на бащата. Той пък/на 78 години ще продължава да се занимава с Пиянството на Властта – на всяка власт.
Докато може. ", приключва писанието си Кеворк Кеворкян.

Синът му Таквор беше спрян предходната нощ (21 против 22 юли) от полицейски патрул. 48-годишният мъж отказал да бъде тестван за приложимост на алкохол и упойващи субстанции, за което му е формиран акт.

Часове по-късно, към 8 часа сутрунта, Таквор е спрян още веднъж от екип на Пътна полиция в столичния квартал „ Младост ” 3.  Дрегерът отчел 1.03 промила наличие на алкохол, а полевият наркотест дал позитивен резултат.

Синът на тв легендата е арестуван в столично районно полицейско ръководство за 24 часа. Предстои да стана ясно какви опиати е взел преди да се метна на колата.
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР