TV Box устройствата като Beelink GT-King Pro правят телевизора по-умен

...
Коментари Харесай

Beelink GT-King Pro – всичко желано от един TV Box


TV Box устройствата като Beelink GT-King Pro вършат тв приемника по-умен и функционален

Т елевизионните плъгини, или така наречен TV Box, не престават да са настоящи, с помощта на напредъка, който производителите на сходни устройства реализират с новите си модели. Всеки, който има по-стар тв приемник или подобен без смарт функционалности, може да се възползва от преимуществата на дребните кутийки и да усъвършенства ТВ преживяването в дома си.

Моделът е един от най-хубавите на пазара и в действителност може да претендира за крал в категорията TB Box. И самият бранд, и съответният Pro модел са респектиращи. Устройството се отличава с характерности от висок клас и впечатляващ дизайн. Цената също е атрактивна – €145,99 сега с ваучър за отстъпка NNNTECHBLGTP в световния онлайн магазин GeekBuying.

ТВ приставката Beelink GT-King Pro има освен атрактивен дизайн, само че и отлични спецификации

Мини компютърът Beelink GT-King Pro разчита на 6-ядрен процесор Amlogic S922X-H от последно потомство – 4 ядра Cortex-A73 на 2,2GHz и 2 ядра Cortex-A53 на 1,8GHz, който дружно с останалия хардуер на устройството обезпечава възпроизвеждане на видео файлове с 4K резолюция при 75 фрагмента в секунда (fps).

Сред впечатляващите характерности на модела означаваме Gigabit LAN съгласуваност с RJ45 порт, двулентов безжичен модул Wi-Fi 6 (a/b/g/n/ac/ax), работещ в честотните диапазони 2,4GHz и 5,8GHz, оперативна памет 4GB RAM и непрекъснато вътрешно вместилище 64GB, което може да се разшири комфортно със SD карта през наличния порт. Подобни параметри са изцяло задоволителни за допустимо най-хубава връзка към мрежата, висока продуктивност и потенциал за предпазване на мечтаното наличие.

Beelink GT-King Pro разполага с богат набор от интерфейси за свързване и уголемение

Не можем да пропуснем портовете USB 3.0 и USB 2.0 за свързване на периферни устройства като клавиатура и мишка за по-удобно ръководство на ТВ кутията, в допълнение към безжичното отдалечено, включено в комплекта. Интересна е и опцията за извеждане на тон от устройството посредством SPDIF оптичен интерфейс.

се свързва към тв приемника по най-лесния метод – посредством HDMI кабел, който също е разполагаем в комплекта на устройството. Безжичното отдалечено пък се свързва непосредствено посредством слагане на адаптерче в врата USB 2.0, показан като OTG. Предвиден е и комфортен бутон за включване и изключване на устройството.

В комплекта на Beelink GT-King Pro е включено всичко належащо за пълноценно потребление

Що се отнася до интерфейса, GT-King Pro е типичен Android TV Box. Към общоприетите функционалности на Гугъл и най-много интегрирания Play Store за изтегляне на всевъзможни приложения е добавено персонализиране от Beelink.

По отношение на времето за зареждане, на практика няма разлики сред Android TV и тази „ магическа ” ТВ кутия. Докато ТВ приставките от невисок клас страдат от постепенно буфериране, заради по-слабите си спецификации, Beelink зарежда безпрепятствено даже 4K филми и клипове от YouTube.

Инвестицията в Beelink GT-King Pro си коства, в случай че желаете да модернизирате тв приемника си

В умозаключение, в случай че желаете да модернизирате домашния си тв приемник с достъп до интернет, Android приложения от Play Store и смарт функционалности, може да инвестирате в обсъждания TV Box, който ще направи вашия ТВ по-умен и занимателен.

Можете да купите „ краля ” на ТВ приставките тук: за €145,99 с ваучър за отстъпка NNNTECHBLGTP в световния онлайн магазин GeekBuying, с безвъзмездна доставка от склад в Германия.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР