Турция: След дълги години се появи снимка на Ердоган от

...
Турция: След дълги години се появи снимка на Ердоган от
Коментари Харесай

Докато Ердоган ръководи мащабна военна акция с гаубици и танкове, наяве изплува уникална СНИМКА от миналото му

Турция: След дълги години се появи фотография на Ердоган от военната му работа - вижда се „ стегнат и
истински войник”

След дълги години най-сетне се появи и фотография на президента Реджеп Тайип Ердоган до момента в който е бил боец. Фотосът е юридически през 1982 година от Военното пехотно учебно заведение в Тузла – Истанбул. Това оповестява осведомителната организация Догу хаберажансъ (ДХА), която и популяризира фотографията на главнокомандващия на южната ни съседка.

На нея Ердоган е дружно със своите приятели по оръжие, когато е изпълнявал военния си дълг към родината като запасен офицер.



Президентът и висш главнокомандващ на турската войска е получил военно обучение за пълководец на взвод във Военното пехотно учебно заведение в Тузла. След това е служил в Командването на 77-ма пехотна бригада (тогава – дивизия) в Хаздал, която също се намира в Истанбул.

На фотографията на Ердоган е с военна униформа. Ясно обаче се вижда по какъв начин военното облекло доста му приляга и той наподобява като „ стегнат и същински войник” с униформата си, показва още ДХА.

Междувременно пък се появи значима информация за огромната военна интервенция, която Турция организира на границата си със Сирия .

БЛИЦ напомня, че през вчерашния ден персонално Ердоган оповести, че военните дейности стартират .

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР